Tuesday 10 February 2015

Helgen

Fredagen blev en halvt impromptu utekväll. Hejdå surt förvärvade slantar men hej helt fantastisk kväll. Det känns som det var länge sedan jag var ute sådär. Roligt! Började med ett glas vin på NK med Linnea, Jenny och Sandra, sen vidare för asiatisk mat i Moodgallerian. Några drinkar senare och mot Amaranten där Johan hängde med sina konditorkamrater, så var där ett par timmar. Kom hem vid tre och bums isäng. 





Lördagen var jag upp i ottan (eller ja, vaknade halv åtta och kunde inte somna om) och sen mot Upplands Väsby för att träffa Fanny, Tomas, hans rumskompis Karin, Petter och Madde. Fanny var i stan på hundtävling. Hann precis se henne och duktiga Loke gå en lydnadsbana, eller vad man nu säger. Sen hem till Petter och Madde på sen lunch. Som vanligt var det supergod mat, de hade gjort pulled pork. Mums! Paltkoma och soffhäng med syskon och hundar =) Petters kompis Lovisa hörde av sig och hade fribiljetter till En dans på rosor, så jag tackade ja. Kändes spännande att gå på krogshow helt ensam. Vuxet, ha! 




Söndagen bjöd på lång sovmorgon och en fantastisk promenad i solen med Jonas i luren som också var på promenad. Värtan vs Mosel.




Ibland har jag det bra!

No comments:

Post a Comment